Голова райдержадміністрації Віктор Войтенко здійснює робочі виїзди на об’єкти соціальної сфери

Партнерські відносини у вирішенні нагальних питань медицини, освіти, культури та спорту є соціальною відповідальністю в системі «людина — держава — суспільство».
Голова Красноградської районної державної адміністрації здійснює робочі виїзди на об’єкти соціальної сфери, враховуючи запити та пропозиції керівників установ, організацій та структурних підрозділів соціальної сфери.
21 квітня 2021 року очільник району візитував до Красноградського краєзнавчого музею імені П. Д. Мартиновича, який у наступному році відзначатиме своє 100-річчя. Керівництво райдержадміністрації спільно з головою районної ради та директором музею обговорили нагальні проблеми та дієві їх вирішення. В найближчих планах — заміна електромережі та перспективи ремонту музею, який вкрай є необхідним та актуальним. З відповідною ініціативою Віктор Войтенко вже звернувся до голови обласної державної адміністрації Айне Тимчук.
Також цього дня обговорили з начальником відділу освіти Антоніною Туровою надзвичайно важливі питання сфери освіти, адже названа галузь завжди була, є і буде однією з пріоритетних.
«Головним сьогодні є усвідомлення якості умов для навчання, виховання та харчування юних мешканців району. Переконаний, що об’єднаними силами ми повною мірою реалізуємо нашу мету. Бо насправді якісна школа – це результат спільних зусиль», – зазначив Віктор Войтенко.
Під особливим контролем очільника району відбувається завершення робіт з облаштування приймального відділення КНП«Красноградська центральна районна лікарня», так як є чіткі терміни виконання робіт. Тому сьогодні керівництво району особисто перевірили хід виконання робіт, щоб проект було завершено вчасно та якісно. 
Нагадаємо, що у межах ініційованої Президентом України програми «Велике будівництво» провели ремонт на першому поверсі хірургічного відділення ЦРЛ, де розміщуються приймальне відділення, відділення екстреної та невідкладної медичної допомоги, реанімаційне відділення і відділення фізіотерапії.
«Головне під час таких виїздів — особисте спілкування, розуміння і довіра, а в кінцевому результаті — реалізація планів, що мають на меті забезпечення нових, якісних умов для мешканців району», — говорить голова райдержадміністрації.