Відбулася щотижнева апаратна нарада

19 квітня 2021 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Войтенка відбулася щотижнева апаратна нарада за участю голови районної ради Володимира Птишника, голів територіальних громад, представників правоохоронних органів, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ та організацій району.
 
Нарада розпочалась з представлення першого заступника голови Красноградської районної державної адміністрації. Розпорядженням голови райдержадміністрації від 15 квітня 2021 року №24-к на посаду призначено Осадчу Наталію Миколаївну.
 
Зібрання було проведено з урахуванням карантинних вимог, на якому було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період. На нараді обговорили актуальні питання життя району, які стосувались медицини, соціальної та житлово-комунальної сфер, охорони й безпеки громадян, культури, економіки, а також освіти.
 
Про стан захворюваності на COVID-19 проінформували директорки закладів охорони здоров’я.
Ганна Васенко доповіла, що за вихідні підтверджено COVID-19 у 48 осіб, наразі на стаціонарному лікуванні перебувають 83 пацієнти з коронавірусною інфекцією. За минулу добу від COVID-19 помер 1 пацієнт. На амбулаторному лікуванні під наглядом сімейних лікарів перебувають 359 осіб.
 
Начальник відділу освіти Антоніна Турова підняла питання щодо вакцинації освітян, які залучені до зовнішнього незалежного оцінювання цього року. Голова райдержадміністрації взяв під особистий контроль питання вакцинації даної категорії працівників.
 
Про соціальний захист населення та співпрацю з територіальними громадами в напрямку якісного виконання завдань у сфері надання послуг проінформувала начальник управління соціального захисту населення Світлана Гонтар.У ході виступу вона звернулася до голів територіальних громад з проханням проведення широкої роз’яснювальної роботи серед мешканців громади щодо призначення соціальних виплат, оскільки за новою структурою в управлінні відсутній інформатор, як це було раніше.
 
Представник правоохоронних органів прозвітував щодо рейдів спрямованих на перевірку дотримання підприємцями заходів карантинних обмежень у районі. Наголосив, що не всі відповідально відносяться до ситуації, тому звернувся до голів територіальних громад щодо проведення роз’яснювальної роботи серед роботодавців та підприємств. У разі не виконання – другим загрожують штрафні санкції та адміністративна відповідальність.
 
По завершенню апаратної наради головою райдержадміністрації було надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів, установ та організацій району.