Голова районної державної адміністрації Віктор Войтенко провір ряд робочих нарад

Робоча нарада під керівництвом голови Красноградської РДА Віктора Войтенка з керівництвом Красноградського районного відділу АТ «Харківобленерго» Романом Ждановим, Красноградського районного розподілу енергетики АТ «Харківобленерго» Вадимом Москаленко, начальником ПрАТ «Харківенергозбут» Віталієм Бірюковим та начальником Красноградської філії АТ «Харківгаз» Григорієм Перепелицею.

У ході спілкування обговорили проблемні питання. Голова РДА акцентував увагу на злагодженій співпраці та забезпеченні найякісніших послуг для населення.

Також голова райдержадміністрації зустрівся з директором Красноградського центру зайнятості Іриною Петрикіною. Відбулося обговорення питання співпраці роботодавців та районного центру зайнятості щодо підвищення кваліфікації найманих працівників, створення належних умов на робочих місцях, ефективного використання можливостей служби зайнятості для забезпечення бажаючих роботою.

«Одне з головних завдань – підвищення зайнятості населення. Створення робочих місць, забезпечення зайнятості людей це – запоруки соціальної стабільності, добробуту і впевненості у завтрашньому дні кожної української родини», – наголосив голова райдержадміністрації Віктор Войтенко.

Обговорили з начальником управління  державної казначейської служби Вікторією Демченко проблемні питання, які виникають в процесі казначейського фінансування та обслуговування громади.