Голова Красноградської РДА Віктор Войтенко взяв участь у сесії Зачепилівської селищної ради

Голова Красноградської районної державної адміністрації Віктор Войтенко взяв участь у сесії Зачепилівської селищної ради під головуванням очільниці громади Олени Олександрівни Петренко.
В ході пленарного засідання депутати прийняли ряд важливих для громади рішень.Голова райдержадміністрації Віктор Іванович Войтенко висловив своє бачення щодо розглянутих на сесії питань, виразив вдячність депутатам за плідну та конструктивну роботу в інтересах жителів громади. Також окремо обговорили проблеми медицини та освіти в районі.
«Головна мета – покращення життя людей. Люди, їх сподівання, запити та проблеми – в пріоритеті. В межах повноважень та компетенції районної державної адміністрації допомагатиму мешканцям району у іх вирішенні. Обов’язково відвідаю кожну громаду найближчим часом. Будемо спілкуватися з людьми. Є бачення з організації цієї роботи, щоб вона мала дієвий результат. Особливий акцент робимо на співпраці різних рівнів та гілок влади, керівників установ, організацій, структур» – наголосив голова Красноградської райдержадміністрації Віктор Войтенко.