Голова Харківської обласної ради Артур Товмасян сьогодні у Красноградському районі

Маршрут робочої поїздки голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна охоплює Красноградську, Наталинську та Зачепилівську громади та включає низку соціальних, інфраструктурних, освітянських та інших об’єктів.
В ході поїздки Артур Товмасян має ознайомитися з виконанням будівельних робіт з модернізації прийомного відділення хірургічного корпусу та приміщення для комп’ютерної томографії центральної районної лікарні в Краснограді, а також зі станом реалізації проєкту з будівництва спортивної зали Красноградського ліцею №3 та реалізацією проєкту з модернізації водонапірної станції другого підйому.
У Наталінській територіальній громаді голова обласної ради відвідає навчально виховний комплекс, де проводиться реконструкція будівлі та прибудови спортивного комплексу. Після того, у Зачепилівський територіальній громаді Артур Товмасян огляне результати ремонту будівлі терапевтично-неврологічного та педіатричного відділень центральної районної лікарні та ознайомиться з роботою центру надання адміністративних послуг.
Крім того, програма робочої поїздки передбачає відвідування місцевих закладів культури, спілкування з трудовими колективами та активом громад.