Олександр КАЙДАШ з робочим візитом відвідав відділ обслуговування громадян (сервісний центр) № 12 ГУ Пенсійного фонду в Харківській області

У ході візиту голова райдержадміністрації ознайомився з роботою сервісного центру та станом проведення капітального ремонту в приміщеннях установи, який був проведений у поточному році за рахунок коштів Пенсійного фонду України.
Зокрема капітально відремонтовано частину 2-го поверху будівлі: кабінети, санвузли, коридор та запасний вихід. Вартість робіт склала 650 тис. грн.
Олександр КАЙДАШ зазначив, що створення належних умов для обслуговування громадян та покращення якості надання послуг є одним із найважливіших напрямків роботи як Пенсійного фонду, так і органів влади на місцях. Так з районного бюджету у цьому році виділені кошти у розмірі понад 450 тис. грн., які будуть спрямовані на проведення капітального ремонту запасного виходу з улаштуванням сучасного пандусу, частини коридору, облаштування туалету на першому поверсі будівлі, де дислокується відділ обслуговування громадян. Наразі триває тендерна процедура.
Довідково: Красноградський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) № 12 Головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області обслуговує майже 21 тис. пенсіонерів (це мешканці Красноградського, Зачепилівського та Кегичівського районів), з них 12 тис. – по Красноградському району.