Слава Україні! – Героям слава!

14 жовтня Україна вшановує захисників. Це щорічне державне свято встановлено Указом Президента України “Про День захисника України” у 2014 році на відзначення мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу.
На жаль, сьогоднішні реалії щодо поширення коронавірусу змусили відмінити масові заходи до Дня захисника України задля безпеки громадян. Натомість у знак пошани та поваги до наших захисників у районному Будинку культури відбулася урочиста церемонія нагородження з нагоди державного свята, яка пройшла з дотриманням карантинних обмежень.
Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих українських воїнів, які в різні роки поклали життя, захищаючи рідну землю, її суверенітет та незалежність.
Зі словами вдячності та привітаннями з нагоди Дня захисника України до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Олександр КАЙДАШ, який зазначив, що найдорожче, що є в нашому житті – це мир і здоров’я. Кожної миті ми повинні усвідомлювати, що саме завдяки героїзму та самовідданості наших бійців, ми спокійно живемо і працюємо.
З нагоди свята грамотами РДА було відзначено учасників бойових дій на сході України, військовослужбовців та працівників військового комісаріату.
Нехай Пресвята Богородиця дарує нашим захисникам міцне здоров’я, довголіття та незламність духу, а усім нам мирного неба!