Сьогодні рятувальники Красноградщини відзначають своє професійне свято – День рятівника

Це свято тих, хто цілодобово знаходиться у постійній бойовій готовності до боротьби з незваним лихом та приходить на допомогу людям у найважчі хвилини.

З цієї нагоди голова райдержадміністрації Олександр Кайдаш завітав до особового складу 43-ої державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Харківській області аби висловити слова вдячності рятувальникам району за щоденну нелегку працю, адже кожен їх робочий день наповнений ризиком для життя.

«Дякую усім працівникам пожежно-рятувальної частини за відвагу та сумлінне ставлення до своїх нелегких, а навіть і небезпечних обов’язків. Спостерігаючи за вашою роботою з впевненістю зазначаю, що ви справжні професіонали, які ризикують власним життям і здоров’ям заради порятунку інших. Бажаю вам і надалі проявляти мужність і героїзм у кожному своєму кроці. Міцного здоров’я вам та вашим близьким і рідним!» – сказав Олександр Кайдаш.

З нагоди професійного свята очільник району нагородив грамотами райдержадміністрації за сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу захисту життя і здоров’я людей:
– ЛИСЯК Тетяну Павлівну – старшину 43-ої державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Харківській області;
– ТРЕЩОВА Віталія Олександровича – пожежного-рятувальника 43-ої державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Харківській області;
– УЛІТІНА Григорія Сергійовича командира відділення – водія 43-ої державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Харківській області.

Тож районна державна адміністрація висловлює щиру вдячність усім рятувальникам району за врятовані життя та майно, самовідданість та самопожертву під час виконання службових обов’язків.
Бажаємо усім працівникам районного відділу ГУ ДСНС України у Харківській області доброго здоров’я, щастя та благополуччя. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим, сонячним та дарує радість життєвих перемог!