Серпнева педагогічна конференція відбудеться 28 серпня цього року на базі Красноградської гімназії «Гранд»

Про це повідомила завідувачка відділу освіти Антоніна Турова на щотижневій апаратній нараді, яка  вчора відбулася у райдержадміністрації під керівництвом голови РДА Олександра Кайдаша. На конференції обговорюватимуть найактуальніші питання нового 2020/2021 навчального року в умовах карантинних обмежень.

Під час проведення апаратної наради Олександр Кайдаш заслухав керівників структурних підрозділів та установ, які прозвітували про стан справ у відповідних галузях.

Так, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Гонтар доповіла, що з метою відшкодування витрат за пільгові перевезення окремих категорій громадян залізничним транспортом, Укрзалізниці перераховано 180 тис.грн. Всього на 2020 рік у районному бюджеті передбачені видатки на компенсаційні виплати пільгових перевезень залізницею у розмірі 500,0 тис.грн.

Начальник Красноградської філії Харківського обласного центру зайнятості Ірина Петрикіна зазначила, що на сьогодні виплачено допомоги по частковому безробіттю, зокрема фізичним особам – підприємцям, які під час карантину змушені були припинити свою діяльність, у розмірі понад 1,8 млн.грн.

Особливу увагу під час проведення наради було зосереджено питанню доплат медичним працівникам у період дії карантинних обмежень. Директорка ЦПМСД у Красноградському районі Ганна Васенко проінформувала, що на даний момент так звані «ковідні» кошти йдуть на доплати тільки тим лікарям та медичному персоналу, які безпосередньо беруть участь у лікуванні хворих на COVID-19 (це працівники інфекційного відділення та деякі працівники з реанімації). Очільник району зазначив, що це питання потребує додаткового вивчення і вже найближчим часом відвідає медичний заклад.