Відновлення діяльності дошкільного підрозділу Красноградського НВК №2 планується вже з 15 липня цього року

Про це повідомила начальник відділу освіти Антоніна ТУРОВА на щотижневій апаратній нараді, яка сьогодні відбулася у райдержадміністрації під головуванням заступника голови РДА Олександра МАШКА.
Освітянка зазначила, що дошкільний підрозділ Красноградського НВК №2 розпочне свою роботу вже з середи 15 липня цього року у режимі чергових груп. Від батьків надійшло 20 відповідних заявок.

Щодо організації проведення ЗНО-2020 Антоніна ТУРОВА доповіла, що у місцевих пунктах тестування створені всі умови для проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики (25 червня), української мови і літератури (30 червня), історії України (09 липня), біології (13 липня), географії (15 липня). Пункти проведення ЗНО були забезпечені всіма засобами обробки, дезінфекції та засобами індивідуального захисту. Безпеку, охорону здоров’я учасників тестування у визначених пунктах проведення ЗНО та під час організованого підвезення до пунктів тестування та у зворотному напрямі здійснювали відповідальні педпрацівники, представники поліції та медперсонал. Підвезення учасників ЗНО здійснювали 4 транспортні одиниці за встановленими маршрутами, погодженими з відповідними службами.

Начальник управління соціального захисту населення РДА Світлана Гонтар проінформувала, що для придбання житла дітям-сиротам на Харківщині з держбюджету виділено 32 млн.грн. У зв’язку з цим, районною комісією з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим найближчим часом будуть сформовані пропозиції та направлені на розгляд та прийняття рішення до регіональної комісії.

На нараді також заслухали інформацію інших керівників структурних підрозділів та служб району щодо основних напрямів діяльності за минулий тиждень та про основні завдання на поточний тиждень.