Відбулася чергова відправка призовників Красноградського району на строкову військову службу до лав Збройних Сил України

Сьогодні, 13 липня, на території Красноградського об’єднаного міського військового комісаріату відбулася чергова відправка призовників до обласного збірного пункту Харківського обласного військового комісаріату.

Проводжати призовників прийшли їхні рідні та близькі, а також голова райдержадміністрації Олександр КАЙДАШ.

Звертаючись до майбутніх захисників очільник району побажав юнакам успіхів у майбутній службі, міцного здоров’я та зазначив, що вірить в те, що під час проходження військової служби в українському війську юнаки району загартують волю та витривалість, силу духу і фізичну виправку.

Військовий комісар Віталій ГЛАДКИЙ у своїй промові наголосив, що служба в армії – це почесний обов’язок кожного громадянина України. Також комісар подякував батькам за виховання синів гідними громадянами.

☝️Додатково інформуємо, що відповідно до Указу Президента України з 1 червня розпочався весняний призов громадян на строкову військову службу. Цього року заплановано провести дві призовні кампанії: весняну – з 1 червня по 30 липня та осінню – з 1 жовтня по 31 грудня.