Олександр КАЙДАШ привітав поліцейських з професійним святом

Враховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку, в Україні, починаючи з 2016 року, 4 липня відзначається свято – День Національної поліції України.

У зв’язку з тим, що свято припало на вихідні, тому сьогодні, 06 липня, на подвір’ї Красноградського районного відділу поліції відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

З професійним святом представників поліції району привітав голова районної державної адміністрації Олександр КАЙДАШ.

У вітальному слові очільник району подякував за службу – таку непросту, напружену і таку необхідну для суспільства, за прагнення зробити все можливе, щоб люди жили за законами цивілізованого світу. Він зазначив, що у поліції є велика підтримка та розуміння районної влади, саме поліцейським сьогодні належить важлива роль у захисті прав та свобод людини, кожен громадянин сподівається на принциповість, чесність і сумління працівників поліції. Також голова побажав всім правоохоронцям міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у службі заради процвітання нашого краю.

З нагоди відзначення професійного свята, за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків і завдань, пов’язаних із охороною прав і свобод людини, протидією злочинності, дотриманням публічної безпеки та порядку голова РДА Олександр КАЙДАШ нагородив грамотами Красноградської районної державної адміністрації працівників Красноградського відділу поліції ГУНП в Харківській області:

Романа АНДРУСЕНКА – старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції, майора поліції;

Олексія КИРИЧЕНКА – оперуповноваженого сектору кримінальної поліції, лейтенанта поліції;

Сергія КОВТУНА – начальника сектору реагування патрульної поліції, капітана поліції;

Юрія РЕДЬКА – слідчого слідчого відділення, лейтенанта поліції;

Сергія ШАРЛАЯ – старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції, майора поліції.