У Красноградській ЦРЛ відремонтують приймальне відділення

Голова райдержадміністрації Олександр Кайдаш взяв участь у обласній селекторній нараді, яка відбулася 06 травня під керівництвом Михайла Черняка.
У порядку денному було розглянуто питання щодо реалізації в області проєкту «Велике будівництво», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським.
За словами заступника голови ХОДА, на даний час 15 опорних лікарень Харківської області, 3 з яких знаходяться в місті Харків, проходять процедуру проєктування, аби встигнути вчасно подати необхідні документи.
За його інформацією, проєкт містить будівництво, ремонт, реконструкцію приймальних відділень у лікарнях, а також забезпечення всім необхідним медичним обладнанням.
«Зараз витрачаються кошти лише на проєктування, фінансування буде державним коштом, також держава забезпечить додатково медичним обладнанням у визначеному обсязі» – сказав Михайло Черняк.

Довідково: відповідно до рішення сесії Красноградської районної ради від 26.03.2020 з районного бюджету виділені кошти на виготовлення ПКД по об’єкту «Реконструкція приймального відділення КНП «Красноградська центральна районна лікарня». На сьогодні визначений виконавець ПКД, з яким 06.04.2020 укладено договір.