Захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя.
Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. Це надзвичайний день – день сильних і спрямованих людей. Людей, які розуміють, що життя – це цінність, яким би воно не було.

28 листопада для підопічних Територіального центру пройшов захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю на базі Красноградської районної бібліотеки. Зі словами підтримки завітали: голова Красноградської районної ради Володимир Птишник, секретар міської ради Катерина Єніна, начальник управління праці та соціального захисту населення Красноградької РДА Світлана Гонтар.
Підняти настрій завітали Астахова Алла, вокальна група хору «Джерело» та член національної спілки письменників України Галина Таран.

Територіальним центром соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Красноградського району проводиться ряд заходів до Міжнародного дня людей з інвалідністю. Серед цих заходів: залучення благодійних коштів, закупівля, формування та доставка продуктових наборів.

Небайдужі громадяни долучилися до акції. Одними з постійних наших помічників є :

  1. ПАОП «Промінь», фінансовий директор Четверик Ольга Григорівна.
  2. ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи», керуючий відділенням ” Ленінське ” Домнич Олександр Євгенійович.
  3. ТОВ «Красноград – Продторг», директор Бєлоус Артем Миколайович, Муригін Микола Олексійович.

Від того, як суспільство ставиться до людей, котрим з тих чи інших причин важко або неможливо самостійно подбати про себе, залежить рівень цивілізованості цього суспільства.