Безпечне та здорове майбутнє праці

Щороку наприкінці квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. Цьогоріч Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».

З цієї нагоди,25 квітня 2019 року начальником управління праці та соціального захисту населення Гонтар С.В, головним спеціалістом відділу з питань праці та зайнятості населення Дробот О.В. та начальником Красноградського відділення Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Харківській області – Філіпських В.М. було проведено ряд заходів, а саме:

  • семінар з відповідальними особами з питань охорони праці підприємств, установ та організацій Красноградського району на тему «Безпечне та здорове майбутнє праці»;
  • семінар з працівниками Красноградського ЖРЕП;
  • участь у конкурсі малюнків на тему «Охорона праці очима дітей» в Красноградському навчально-виховному комплексі (заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти) №3 Красноградської районної ради Харківської області.

Заходи, присвячені Дню охорони праці в Україні, мають тривати протягом 2019 року й охопити якомога більшу частину працюючих громадян і всі без винятку сфери економічної діяльності.

Тільки спільними зусиллями можливо виконати завдання, передбачені програмами реформ, і забезпечити конституційне право громадян на гідні умови праці.