На Красноградщині відбувся І етап чемпіонату Харківської області з мотокросу, пам’яті Героя України І.М. Гулого (+ відео)

24 березня, у с. Наталине відбулось чудове мото-свято – І етап чемпіонату Харківської області з мотокросу в особисто – командному заліку, пам’яті Героя України І.М. Гулого.

Чемпіонат відбувся за ініціативи голови Красноградської райдержадміністрації Євгена Третякова, за підтримки Благодійного фонду ім. І.М. Гулого. Організатором виступив Сектор молоді та спорту Красноградської РДА спільно з Молодіжним центром.

Підготувати трасу вдалося завдяки допомозі директора ТОВ Красноградська Овочева фабрика” Андрія Рубана та директора філії Красноградського “ДЕП” Олександа Боровського.

Змагалися за звання кращих мотокросмени із Донецька, Кременчука, Кропивницького, Запоріжжя, Дніпра, Харкова та Полтави.

Євген Третяков привітав екстремалів, побажав гарної траси, перегонів без травм і позитивного настрою. ” Котрий рік поспіль ми ініціюємо проведення мотокросу в районі і з року в рік змагання набувають новий рівень…”, – наголосив керманич району.

До вітальних слів долучилась засновник Благодійного фонду Галина Третякова, яка наголосила, що завжди фонд підтримує розвиток спорту у районі й проведення мотокросу стало традиційним. Також у своєму зверненні вона згадала Івана Гулого, видатного аграрія, починання якого вони продовжують і досі.

Право підняти прапор України була надана Президенту обласної Федерації з мотокросу Андрію Бессонову, який подякував організаторам чемпіонату та привітав учасників.

Подивитися екстремальні змагання прийшли понад тисячі глядачів.Цьогорічна організація перевищила всі сподівання.

Шість годин несамовитих і захоплюючих перегонів. Під вечір змагання добігли кінця. Всі були стомлені, але задоволені.

Нагородили у підсумку усіх. На призерів та переможців чекали грамоти, кубки та медалі.

Наші мотокросмени Юрій Немилостивий та Валентин Бойко достойно змагалися та посіли почесне друге місце у класі Мотоциклів з каляскою “Водне охолодження”.

У кожному класі були свої фавори. У чемпіонаті взяв участь і восьмикратний чемпіон України Семен Неруш, який представляв Дніпро і, до речі, здобув перемогу у Чемпіонаті у класі МХ2.

Євген Третяков виносить вдячність всім, хто долучився до організації та проведення мотокросу.