Звіти про роботу лікарні ветеринарної медицини та надання адміністративних послуг заслухані на апаратній нараді

26 листопада за участі голови райдержадміністрації Євгена Третякова відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій.

Під час апаратної наради заслухано звіт начальника Красноградської районної державної лікарні ветеринарної медицини Петра Калюжного про роботу установи. Зокрема у Красноградському районі  зареєстровані  3 випадки сказу серед тварин:  на території Хрестищенської і Піщанської сільських рад та у м.Краснограді. У зв’язку з цим були вжиті відповідні заходи. Також було наголошено про обов’язкове проведення щорічної імунізації проти сказу домашнім тваринам.

Про стан надання адміністративних послуг проінформувала начальник-адміністратор центру надання адміністративних послуг районної державної адміністрації Наталія Герасименко. Вона зазначила, що сьогодні центром забезпечується надання 60-ти адміністративних послуг через адміністратора ЦНАП.

На контролі у керівництва перебувають питання стану проходження опалювального сезону, дотримання температурного режиму у закладах освіти, соціального забезпечення на інші.