У районі відбувся конкурс “Джентельмен 2018”

22 листопада, в Будинку техніка відбулась довгоочікувана подія – вечір-конкурс ” Джентельмен року – 2018″, який проходив у районі вперше.

На сцені показати себе і довести, що вони кращі, виявило бажання 8 сильних і мужніх, харизматичних і ерудованих, вихованих і артистичних студентів вишів міста:

Учасник під №1 – МАКСИМ КРОКОВНИЙ , студент Красноградського аграрно-технічного коледжу ім. Ф.Я. Тимошенка.

Учасник під №2 –  АРТУР ЗАВАДА, студент Красноградського коледжу «Харківської гуманітарно-педагогічної академії» Харківської обласної ради.

Учасник під №3 –  ВЛАДИСТАВ БАРАНОВ, студент Красноградського коледжу «Харківської гуманітарно-педагогічної академії» Харківської обласної ради.

Учасник під №4 – ДАНИЛО ГОДЗЕНКО , студент Красноградського коледжу «Харківської гуманітарно-педагогічної академії» Харківської обласної ради.

Учасник під №5 – ВОЛОДИМИР ВОРОБЙОВ , студент Красноградського коледжу «Харківської гуманітарно-педагогічної академії» Харківської обласної ради.

Учасник під №6 – ДАНИЛО ГАННОВ , студент Красноградського медичного коледжу

Учасник під №7 – ЄВГЕН ПАВЛУШЕНКО , студент Красноградського професійного ліцею

Учасник під №8 – ЄВГЕН НЕГОДА , студент Красноградського медичного коледжу.

Привітати конкурсантів та відкрити захід завітав очільник району Євген Третяков.” …Я пишаюся такою активною молоддю. За вами майбутнє і я певен, що воно в надійних руках. Красноградщина багата на небайдужих, молодих, сповнених енергії та ентузіазму активістів… Вийти на осуд глядачів – це важко і заслуговує на повагу…”,- наголосив керманич району.

Змагалися учасники в конкурсах: міні- візитка “Джентельменом необхідно народитись”, конкурсне завдння “Сила-невід’ємна частина чоловіка” відео, творчий конкурс ” Чоловіки можуть вразити”, дефіле у класичних костюмах “Галантність завжди в моді”, під час яких хлопці розкривали свої таланти, щоб переконати журі та глядачів, що вони – найкращі.

Кожен із учасників пройшов нелегкий шлях, виступив гідно, показав свою оригінальність і креативність. Можливо, декому вдалося подолати сором’язливість, страх, невпевненість у власних силах. Але в них все вийшло – кожен отримав свій титул: «Містер Стиль», «Містер Ерудиція», «Містер Спорт», «Містер Артистичність», «Містер Креативність», «Містер Романтичність», «Містер Галантність», «Містер Популярність», а головний титул  – «ДЖЕНТЛЬМЕН РОКУ – 2018»  отримав  Данило Годзенко.

Учасники щомиті відчували підтримку свої болільників, які не шкодували посмішок, бурхливих оплесків, а це надавало впевненості та віри у власних силах.