Привітання голови КРДА Євгена Третякова з 1 вересня

Дорогі діти, батьки, дідусі та бабусі, вчителі!

Настає ще один найважливіший день у році – день, коли юні українці знову підуть до рідної школи. Тож від усієї душі вітаю вас з наступаючим святом Першого дзвоника! Нехай він принесе відчуття радості учням, а батькам та вчителям – багато приводів пишатися своїми дітьми!

1 вересня – це наше спільне свято, бо кожна людина про01довжує вчитися все своє життя. Школа – це перший крок, перше маленьке життя справжньої людини. Бажання вчитися – це основа, що є запорукою перспективи, в яку ми разом з вами віримо і знаємо, що наші діти є і будуть кращими, конкурентноздатними та гідними громадянами нашої держави. Тож нехай вони з гордістю несуть прапор надії високо над собою і пам’ятають те сьогодення, яке дає можливість по-новому дивитися у майбутнє.

Бажаю вам усім здоров’я та наснаги, успіхів та впевненості у власних силах, терпіння, благополуччя та щастя! Нехай над головою завжди буде мирне небо! Я певен, що майбутнє нашої держави, яке залежить від підростаючого молодого покоління, – у надійних руках!