Співпраця із військовими частинами Збройних сил України та Національної гвардії України

04 червня 2018 року очільник району Євген Третяков разом із завідувачем сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Романом Прогнімаком, відвідав військову частину 3005 Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардіїї України.

Згідно розпорядження голови ХОДА Юлії Світличної, про здійснення шефства над військовими частинами Збройних сил України та Національні гвардії України, між Красноградською РДА та військовою частиною 3005 Східного оперативно-територіального об’єднання НГУ було укадено договір та спільний план про співробітництво.

Згідно плану, Красноградська районна державна адміністрація спільно з підприємствами, організаціями та установами району, буде співпрацювати з військовою частиною у напрямку військово-патріотичного виховання та підготовки молоді до виконання військового обов’язку, культурно-просвітницької роботи з військовослужбовцями, сприяння у вирішенні соціально-побутових та матеріально-технічних проблем військовослужбовців, проводити сумісні культурно-розважальні заходи.

“Військова служба на сьогодні є престижною, тому наш з вами спільний обов’язок підтримувати та сприяти розвитку і зміцненню Національної гвардії України.”, – зауважив Євген Третяков.

Після укладення договору, заступник командира військової частини 3005 по роботі із основним складом, полковник Олександр Росляков провів обзорну екскурсію по частині.