Перший заступник голови райдержадміністрації Валерій Кицюк провів апаратну нараду

04 червня 2018 року у райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Валерія Кицюка відбулася апаратна нарад, у якій взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій.

Завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Веклич доповіла про роботу з молоддю, яка здійснюється відповідно до  районної програми «Молодь Красноградщини на 2016-2020 роки», затвердженої рішенням сесії районної ради від 22 квітня 2016 року №144-VII. Адже сьогодні молодь найбільш чутлива та уразлива частина суспільства. На Красноградщині молодь складає майже 40% всього населення району.

Доповідач також зазначила, що під час організації роботи з молоддю концентрація зусиль здійснюється за основними пріоритетними напрямками:

  1. формування громадської позиції і національно-патріотичне виховання молоді;
  2. популяризація та утвердження здорового та безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді;
  3. розвиток неформальної освіти;
  4. створення умов для інтелектуального самовдосконалення молоді, творчого розвитку особистості, підвищення моральності та загальнолюдських цінностей серед молоді.

Завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації детально зупинилася на роботі Молодіжного центру, в якому працюють п’ять фахівців за різними напрямками, а саме:

  1. фахівець по роботі з обдарованою молоддю;
  2. фахівець з організації зайнятості молоді;
  3. фахівець з організації культурно-масової роботи з молоддю;
  4. фахівець по роботі з молодіжними та громадськими організаціями та об’єднаннями;
  5. фахівець по організації оздоровлення дітей та молоді.

Згідно  порядку денного на апаратній нараді виступила завідувач сектору управління персоналам апарату райдержадміністрації Юлія Ткаченко, яка доповіла про стан реалізації завдань у сфері державної кадрової політики.

Вона зазначила, що прийом на державну службу до районної державної адміністрації здійснюється відповідно до Закону України «Про державну службу та інших нормативно-правових актів.

Станом на 04 червня 2018 року в районній державній адміністрації та її структурних підрозділах згідно зі штатним розписом 106 посад, з них 5 посад обслуговуючого персоналу. Працює на посадах 97 державних службовців та на 3 посадах обслуговуючий персонал.

Вищу освіту мають 96 (98%) державних службовців.

Станом на 04 червня 2018 року в апараті та її структурних підрозділах працює 1 магістр державної служби та 2 магістри державного управління.

Під час апаратної наради  обговорили також інші актуальні питання. Так, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Гонтар проінформувала присутніх про стан призначення субсидій за новим порядком; начальник відділу освіти райдержадміністрації Антоніна Турова – про ключові моменти реформування галузі освіти; начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Анатолій Берднік – про організацію об’їзду полів, який відбудеться найближчим часом, та інші питання життєдіяльності району.