Здорова жінка – здорова нація!

Благодійний фонд «Квітна», який допомагає у лікуванні жінкам «рак молочної залози», а також громадянам з іншими онкологічними захворюваннями  та здійснює активну просвітницьку діяльність з метою ранньої діагностики та боротьби з високою смертністю від раку молочної залози в Україні.

Головне завдання фонду КВІТНА – врятувати  українок від раку молочної залози. Місія – об`єднати  зусилля і потенціал соціуму у боротьбі за здоров`я жінки.

Скажемо “НІ” раку молочних залоз в Україні. Здорова, щаслива жінка – такими ми хочемо бачити жінок України. Для цього розвиваємо всі напрямки, які допоможуть зберегти здоров`я кожної українки. Попередження/обстеження, сучасна діагностика, ефективне лікування – на  цих трьох китах базується система викорінення раку молочної залози в країні.

Вчасно діагностувати – 39 жінок щодня дізнаються свій діагноз: рак молочної залози. Щодня помирають 18 жінок від злоякісних пухлин грудей. Вихід – вчасне діагностування! Рак 1-ї та 2-ї стадій можна позбутися практично без наслідків!

Вчасне виявлення недуги здатне врятувати життя!