Спортивні вихідні

17 березня у смт. Сахновщина на міжрайонному турнірі з футзалу сeрeд вeтeранів збірна команда з Красноградського району виборола перемогу.

18 березня в Красноградській ДЮСШ відбувся Кубок Красноградського району з волейболу 2018 року. Участь у змаганнях взяли сім команд: команда Красноградського технікуму, Красноградського коледжу КЗ “ХГПА” ХОР, “Буровик” Хрестищенського відділення бурових робіт, команда Красноградського цеху технології транспорту та спецтехніки, “Промінь” села Кобзівка, команда Красноградського медичного коледжу та команда “Укрбургаз”.

В результаті запеклих ігор у фінальному протистоянні на полі зустрілись команда “Промінь” та “Укрбургаз”. Учасники обидвох команд продемонстрували високий рівень володіння м’ячем, неповторну й своєрідну манеру гри. Перемогла команда “Промінь” з с. Кобзівка.

“Чудово, що спортивний простір Красноградщини збирає все більше шанувальників та учасників. Отже наші намагання щодо популяризації занять спортом не проходять марно. Я щиро вітаю володарів кубку, переможців сьогоднішнього турніру – команду “Промінь” з с. Кобзівка. А також дякую усім без винятку учасникам за видовищне дійство, яке в черговий раз доводить – спорт у нашому районі розвивається”– поділився враженнями голова райдержадміністрації Євген Третяков.