Змінено норми користування електроенергією для отримання субсидій

Управління праці та соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 06.08.2014 № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» з 01 січня 2018 року змінено соціальні нормативи користування послугою електропостачання щодо оплати якої держава встановлює субсидії та становлять:

у будинках, обладнаних стаціонарними електроплитами за відстуності централізованого водопостачання гарячої води 130 кВт год на сім’ю з однієї особи + 30 кВт год на іншого члена сім’ї, але не більше 250 кВт год на міс.
у будинках, не обладнаних стаціонарними електроплитами  за наявності  газового водонагрівального приладу 70 кВт год на сім’ю з однієї особи + 30 кВт год на іншого члена сім’ї, але не більше 190 кВт год на міс.
за відстуності централізованого водопостачання гарячої води та газового водонагрівального приладу 100 кВт год на сім’ю з однієї особи + 30 кВт год на іншого члена сім’ї, але не більше 220 кВт год на міс.

Перерахунок призначених житлових субсидій у зв’язку із зміною з 01.01.2018 соціальних нормативів користування послугами з електропостачання буде проведено автоматично без звернення громадян.        Звертаємо Вашу увагу на те, що після проведення автоматичного перерахунку зміниться обов’язковий платіж по всім комунальним послугам. Повідомлення про перерахунок субсидії Ви отримаєте поштою в лютому поточного року.

Отримати будь яку інформацію про отримання житлових субсидій можна  в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою м. Красноград, вул. Бєльовська, 84, або за телефоном гарячої лінії 71810.