До уваги власників автотранспорту!

Красноградська районна державна адміністрація

ОГОЛОШУЄ  КОНКУРС

з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Красноградського району, що відбудеться 12 квітня  2017 року

№ п/п об’єкту конкурсу № маршруту та найменування кінцевих зупинок Рухомий склад Кількість рейсів на добу  

 

Режим руху

 

Примітка

Кількість автобусів без урахування резервних Загальна місткість автобусу, що передбачена технічною характеристикою
1 №1371 Красноград (АС) – Мартинівка через Добреньку 1 від 37 6 маршрутне таксі

Якщо у примітці не зазначена періодичність здійснення перевезень (сезонний, у визначені дні тижня), то об’єкт конкурсу обслуговується цілорічно, щоденно.

Згідно із ст. 45 Закону України Про автомобільний транспорт”  (далі – Закон) у конкурсі на визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування можуть брати участь автомобільні перевізники, які мають ліцензію на той вид перевезень, що винесено на конкурс, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси відповідного класу, відповідають вимогам, викладеним у ст. 34 Закону, та наступним умовам:

– обов’язкове надання в якості конкурсної пропозиції на кожен об’єкт конкурсу, що містить приміські маршрути, щонайменше одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями;

– наявність у перевізника-претендента необхідної кількості резервного рухомого складу відповідної місткості згідно з підпунктом 4 п.12 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3.12.08 №1081 (із змінами) (далі – Порядок);

– забезпечення державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування;

– перевезення громадян пільгових категорій згідно з чинним законодавством;

– забезпечення виконання вимог чинного законодавства, що регулює роботу автомобільного транспорту;

– дотримання трудового законодавства України, забезпечення належних умов праці;

– робота перевізника за договором з Красноградською районною державною адміністрацією;

– відповідність  рухомого складу технічним та екологічним показникам;

– вимоги до автобусів щодо класу та комфортності, передбачені Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 12.04.07р. №285 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.05.07р. за №499/13766.

Організатор перевезень – Красноградська районна державна адміністрація,
м. Красноград, вул. Соборна, 58-А.

Робочий орган – філія «Харківавтотранссервіс» УДП «Укрінтеравтосервіс», 61124, м. Харків, проспект Гагаріна, 127-А, кім. 205, 208, 2014, тел./факс 737-43-96, e-mail: oblavto_ kh@ukr.net.

Перелік документів, які претендент подає конкурсному комітету, визначені Порядком, який розміщено на WEB-сайті Верховної ради України (http://zakon.rada.gov.ua). Для одержання необхідної інформації про об’єкти конкурсів (у т.ч. інформації щодо розкладів та інтервалів руху на автобусних маршрутах), переліку та бланків документів для участі у конкурсі можна звертатися до робочого органу.

Плата за участь у конкурсі (за один маршрут) на приміському автобусному маршруті, становить на діючий об’єкт конкурсу – 1437,49 грн. у т.ч. ПДВ–239,58 грн.. Якщо в одному об’єкті конкурсу кілька маршрутів, плата встановлюється за кожен маршрут окремо.

Плата за участь в конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування перераховується за реквізитами: отримувач – Філія «Харківавтотранссервіс» УДП «Укрінтеравтосервіс», код ЄДРПОУ 38085536, розрахунковий рахунок №2600445974001 в АБ „Експрес-Банк” м. Київ, МФО 322959, платіжне доручення (квитанція) повинне бути з позначкою „Плата за участь у конкурсі 12 квітня 2017 р.”

Засідання конкурсного комітету відбудеться 12 квітня 2017 року. Початок засідання об 11-й годині за адресою: м. Красноград, вул. Соборна, 58-А, Красноградська районна державна адміністрація.

Документи для участі у конкурсах приймаються до 27 березня 2017 року включно за адресою: м. Красноград, вул. Соборна, 58-А., каб.26. Режим роботи: з 8 до 17 години  щодня, крім суботи, неділі та святкових днів. Документи для участі в конкурсах подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах) з відповідними позначками №1 і №2. Конверт з позначкою „№1” повинен містити документи згідно з п.29 Порядку. Конверт з позначкою „№2” повинен містити інформацію про те, на який об’єкт конкурсу перевізник-претендент подав документи для участі.

Документи, які надійшли після встановленого строку, не розглядаються.