День відкритих дверей на виробництві

22 лютого 2017 року  Красноградський районний центр зайнятості провів День відкритих дверей на виробництві для студентів відділення механізації  Красноградського технікуму механізації сільського господарства. Масовий захід організовано до філії «Красноградське ДЕП» дочірнього підприємства «Харківський облавтодор».

Молодь ознайомилась із історією створення підприємства, професійним складом працівників, перспективною кадровою потребою, освітньо-кваліфікаційними вимогами професій даної галузі,  рівнем заробітної плати та специфікою роботи підприємства протягом року.

Випускники-механіки на сьогодні додатково мають робітничу  професію «слюсар з ремонту сільськогосподарського устаткування», посвідчення тракториста чи водія автотранспортних засобів, тому із цікавістю спостерігали за роботою працівників у токарному цеху, в автослюсарній майстерні, оглянули автомобільний парк підприємства.

Наприкінці заходу, фахівець центру зайнятості ознайомила молодь із послугами служби зайнятості молоді, перспективою працевлаштування в державному підприємстві з усіма перевагами легальної зайнятості, зокрема і за умов навчання в Харківському центрі професійно-технічної освіти.

Інформація районного Центру зайнятості