Закохане місто

14 лютого на центральній площі міста красноградців зібрало разом чудове свято, яке прославляє найпрекрасніше почуття людини – кохання. Безперечно, День Святого Валентина – це день тих, кому пощастило відчути у себе за спиною крила, тих, хто знайшов свою любов.

За підтримки голови Красноградської райдержадміністрації Євгена Третякова Молодіжний центр разом з активістами серед молоді Красноградщини підготували святковий концерт і флешмоб з валентинками.

Зі святом красноградців привітав голова Красноградської райдержадміністрації Євген Трет
яков та голова Красноградської районної організації «БПП «Солідарність» Олександра Темченко. Вони бажали всім взаємного кохання, ніжності та розмуміння, а також безмежного щастя та мирного неба, аби ніщо не могло розлучити двох люблячих сердець.

Любов буває різною: любов до коханої людини, до матері, до дитини… Одним з найвеличніших є почуття любові до Батьківщини. На таку любов здатен не кожен. Вона передбачає непохитну вірність, самовідданість та жертовність. Любити Батьківщину – означає любити і людей, які її захищають, ризикуючи власним життям. І щоб наші захисники відчули любов тих кого вони боронять під час заходу проводилась благодійна акція зі збору коштів, які будуть направленні на допомогу бійцям АТО.