Новорічне привітання голови Красноградської РДА Євгена Третякова

Шановні земляки! Щиро вітаю вас з наступаючим Новим роком!
Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2017 рік був прожитий недарма – швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений важливими для країни, району та для кожного з нас подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, цей рік нікого не залишив байдужим. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід. Незважаючи на певні складнощі, в нашому районі за минулий рік зроблено чимало для того, щоб його мешканцям жилося комфортніше і затишніше.

Висловлюю щиру подяку вам: хлібороби, робітники, підприємці, вчителі, медики, митці, правоохоронці – усім, хто своєю працею і розумом втілює в життя ідеї та принципи державності.

Яким же буде рік прийдешній – багато в чому залежить від нас самих. Нехай не залишиться в наших серцях місця для злоби і заздрощів, для брехні і ненависті. Нехай наші душі будуть сповнені оптимізмом і радістю. І тоді 2018 рік стане вдалішим попереднього! Передчуття Нового року завжди несе в собі надію на краще, сподівання на добрі зміни.

А Новий рік – хороший привід і можливість зробити висновки, почати спочатку, стати кращими, втілити більше добрих справ для розвитку своєї країни, суспільства, сказати більше теплих слів своїм близьким.

Хай рік 2018 увійде у ваше життя густо списаними сторінками удач, творчих злетів та звершень, наповнить вашу домівку щастям та добром, достатком та благополуччям, а успіх буде вірним супутником у всьому. Бажаю вам миру, терпіння, злагоди, добра та родинного тепла!
З Новим роком!
З повагою Є.Третяков,
голова райдержадміністрації