Фахівці районного центру зайнятості познайомили вихованців Наталинського ДНЗ з різноманіттям професій

За ініціативи Красноградського РЦЗ 23 листопада для 35 вихованців Наталинського дошкільного навчального закладу було проведено масовий профорієнтаційний захід «В майбутнє до професій».

Метою такого заходу було знайомство дітей із світом професій, формування позитивного світогляду щодо важливості усіх професій.

«Профорієнтаційна робота стала важливим елементом у виховній роботі з дітьми різного віку. Саме з дошкільної та молодшої ланки освітньої системи розпочинається шлях кожної особистості до свідомого вибору професійної діяльності в майбутньому» – зауважила заступник директора центру зайнятості Ольга Табачник коментуючи захід, який був проведений для дітлахів Наталинського ДНЗ.

Саме ігровий формат заходу дав змогу зацікавити дітей. Вони з гордістю розповідали ким працюють їх батьки, декламували вірші, що описують ту чи іншу професію, відгадували загадки про професії. Ведучі провели ігри та конкурси, які відображують професійну діяльність нашого регіону, пов´язані із сільським господарством, будівництвом, побутовим обслуговуванням. Діти переглянули та обговорили мультфільм «Всі професії важливі, всі професії потрібні». Наприкінці свята діти виконали танок «Веселі пекарі».

Фіналом заходу стало нагородження юних учасників подарунками від служби зайнятості.