Напередодні державного свята – Дня захисників і захисниць України пройшло покладання квітів до пам’ятного знаку

Напередодні державного свята, Дня захисників і захисниць України, голова Красноградської РДА Віктор Войтенко та перший заступник Наталія Осадча спільно з головою районної ради Володимиром Птишником за традицією поклали квіти до пам’ятного знаку.

“Немає вищого прояву громадянського обов’язку і патріотизму, ніж стати на захист своєї Батьківщини. Тому 14 жовтня – це день тих, хто боронить нашу державу, мирне життя її народу. Віддаючи свою шану та повагу кращим синам та донькам України ми памятаємо тих, хто віддав найцінніше – своє життя у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави”, – говорить очільник району Віктор Войтенко.

Маємо пам’ятати, що сьогодні існує ще один фронт. Військові та цивільні медики борються не тільки за життя та здоров’я захисників та захисниць України і рятують поранених та травмованих, а й протистоять пандемії COVID-19. Вони щодня ризикують власним життям та здоров’ям, бо розуміють, що від них залежить життя людей. Тож напередодні свят бажаємо стійкості духу, сили та здоров’я, незламної віри у нашу спільну перемогу.

Слава Україні!