Щотижнева апаратна нарада

Сьогодні, 21 вересня, під керівництвом голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка відбулась щотижнева апаратна нарада за участю голови районної ради, заступників голови райдержадміністрації, голів територіальних громад, керівників структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

Голова районної державної адміністрації підсумував роботу за попередній тиждень та окреслив план заходів на найближчий період.

Загалом акцентовано увагу на питанні вакцинальної кампанії, підготовки до початку нового опалювального сезону та стану забезпечення протипожежного захисту об’єктів з масовим перебуванням людей.

Очільник району звернув увагу присутніх на обов’язковому створенні безбар’єрного простору для маломобільних груп населення. За новими нормами, усі будинки та споруди в Україні повинні проектуватися з елементами доступності. Зокрема: пандусами, спеціальними підйомниками, тактильними та візуальними елементами доступності, інформаційними таблицями та позначення шрифтом Брайля та інше.

Також голова РДА звернув увагу на питання функціонування поштових відділень, яке турбує сільські верстви населення.

Очільник району зазначив, що керівництво Укрпошти запевняє, що після певних змін, фактично графік прийому громадян не зміниться у відділеннях. Будуть працювати мобільні бригади, які в зазначений у графіку час, приїжджатимуть в населений пункт і здійснюватимуть як прийом громадян, так і розвезення пенсії та пошти до жителів.

Також сьогодні за дорученням голови райдержадміністрації відбулись інструкторські методичні збори з питань організації осіннього призову 2021 року.