Привітання начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА до Дня захисників та захисниць України

Шановні захисники та захисниці України, відважні сини та дочки українського народу!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисників та захисниць України! Це свято відзначається в українському суспільстві в день великого релігійного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Це свято нескорених, бо, незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Тих, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Тих, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну. Тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.
Тож сьогодні маємо ще одну можливість подякувати за захист Силам оборони України.

Дякуємо вам за сумлінне виконання службових обов’язків, за можливість жити і працювати під мирним небом, за те, що кожного дня, ризикуючи власним життям, оберігаєте нас! Низький вам уклін.

Дякуємо усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

Віримо в ЗСУ! Молимося за здоров’я кожного захисника! Вічна світла пам’ять кожному Герою, який віддав життя за Україну…

Слава Україні! Героям Слава!