У Красноградському районі перевіряють стан дотримання законодавства у сфері цивільного захисту

На виконання Регіонального плану основних заходів цивільного захисту Харківської обласної військової адміністрації на 2024 рік у період з 20 серпня по 02 вересня 2024 року територіальною комісією ГУ ДСНС у Харківській області проводиться комплексна перевірка Красноградської районної військової адміністрації щодо стану виконання вимог законодавства у сфері цивільного захисту.
У рамках зазначеної перевірки начальник Красноградської РВА Віктор ВОЙТЕНКО та перший заступник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області Сергій ЧАБАНЬ спільно з представниками профільної комісії зустрілися з головами громад, їх заступниками та представниками відповідних служб. У ході засідання інструктивно обговорили основні завдання проведення комплексної перевірки. Також розглянули питання створення та функціонування місцевої пожежної охорони та бронювання її членів, обговорили заходи щодо підготовки до нового навчального року з урахуванням безпекових вимог.
Комплексна перевірка стосуватиметься, зокрема, організації оповіщення, укриття населення, радіаційного та хімічного захисту населення, діяльності служб цивільного захисту, пожежної безпеки, профілактичної роботи тощо.