Захисник із Краснограду нагороджений нагрудним знаком Командувача Сил Територіальної Оборони «Щит Територіальної Оборони»

Головний сержант Магарамов Анар Азіз огли, з перших днів повномасштабного вторгнення пішов на фронт захищати Батьківщину. Прийнявши посаду головного сержанта стрілецької роти взяв на себе велику відповідальність за життя особового складу та гідно справляється з нею й до цих пір.

Завжди відповідальний, вірний своїй присязі, приклад справжнього сержанта і воїна, в будь яких умовах ставить життя своїх підлеглих вище свого. За більше ніж два роки служби показав себе як професіонал. Має гарні відносини як із колегами, так і з вищим командуванням. Серед оточення користується заслуженим беззаперечним авторитетом.

Тривалий час Анар Азіз огли зі своїм підрозділом вдало виконував завдання пов’язанні із захистом безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України в різних частинах Харківської області. Згодом підрозділи у складі військової частини були направленні в Донецьку область, а саме в одну з найгарячіших точок східного фронту – Бахмутський район.

Під час виконання бойових завдань на Бахмутському напрямку проявив не аби яку витримку під час виконання бойових завдань безпосереднього на лінії зіткнення з ворогом. Потрапивши в напівоточення в районі селища Красна Гора поблизу міста Бахмут, вдало стримував ворожі штурми. Завдяки вдалим діям головного сержанта Магарамова, в тому числі, було знищено декілька одиниць ворожої важкої техніки та близько восьмидесяти одиниць особового складу ворога. Завжди показував непохитність і міць духу під час ведення бою.

Нагороджений нагрудним знаком Командувача Сил Територіальної Оброни «Щит Територіальної Оборони».