У В А Г А, Р О Б О Т О Д А В Ц І!

Красноградська філія ХОЦЗ інформує, що стартувала освітня програма для чинних підприємців мікро-, малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, а також самозайнятих осіб з-поміж ВПО, які планують розвинути або перезапустити власний бізнес.

Програма «Компас: рестарт та розвиток бізнесу» – довгострокова практична освітня Програма для підприємців з-поміж внутрішньо переміщених осіб, яка покликана надати знання та поштовх для подальшого розвитку власної справи або підприємства. За результатами навчання учасники запровадять нові підходи до організації діяльності, а найактивніші зможуть збільшити прибуток від власної підприємницької діяльності.

Навчання проходитиме в онлайн-форматі. Інформація про особливості форматів навчання, переваги та можливості Програми за посиланням: https://business.diia.gov.ua/compass.

Реєстрація для участі у Програмі до 30.06.2024 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffARA5wfqWWVxykZi9Akmbrpti9ZFx7N ew1kwJjJOjivcW5g/viewform.

Інформаційна онлайн-зустріч, під час якої організатори нададуть інформацію щодо участі у Програмі відбудеться 21.06.2024 року. Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/jeoiKQqw.

Усі деталі щодо участі в програмі Ви можете дізнатись на сайті, зазначеному вище, або безпосередньо у спеціалістів Красноградської філії Харківського обласного центру зайнятості  за телефоном: (057)7653085 або особисто за адресою: м. Красноград, вул. Соборна,81 А, 2 поверх.»