Сьогодні начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО провів нараду щодо поточної діяльності місцевого підприємства теплових мереж

Про поточну діяльність місцевого підприємства тепломереж та проблемні питання, що виникають в процесі, йшлося на нараді у начальника районної військової адміністрації Віктора ВОЙТЕНКА, яка відбулася за участі його заступників, голови районної ради, міського голови та директора підприємства теплових мереж.
Функціонування Красноградського підприємства теплових мереж та належне забезпечення мешканців теплом залежить від його фінансової спроможності, яка у тому числі залежить і від рівня оплати споживачів за отримані послуги. Як зазначив керівник підприємства теплових мереж Олександр СИДОРЕНКО, цей відсоток рівня оплати споживачів наразі є невисоким.
За підсумками наради начальником РВА дані доручення забезпечити дієву роботу з населенням щодо необхідності сплати за тепло, удосконалити менеджмент підприємства теплопостачання, розглянути шляхи можливої раціональної економії коштів підприємства, запровадивши політику енергозбереження шляхом фінансування енергоефективних заходів.