Відбулася робоча нарада начальника Красноградської РВА Віктора Войтенка з головами громад району

У порядку денному – питання розгортання та облаштування Пунктів Незламності в районі.
До бази даних, що створена на державному рівні, по Красноградському району внесено близько 30 таких пунктів. Втім робота продовжується і в громадах облаштовують додаткові місця, де є генератор, що дасть можливість підзарядки мобільних телефонів, джерело тепла (котел на твердому паливі чи буржуйка або булер‘ян), запас води, медикаментів та гарячий чай.
Ви можете знайти Пункти Незламності, у разі потреби, для цього заходьте на сайт:
Також обговорили питання, що виникають в процесі забезпечення життєдіяльності громад в умовах відключення світла. Напрацювали спільний алгоритм дій. Тут головне, щоб люди могли отримати все необхідне та розраховувати на допомогу, зважаючи на ситуацію та можливості. Ряд питань вирішено в процесі спілкування, інші, що потребують певного часу – перебувають на контролі.
Дякуємо усім, хто повертає людям воду, тепло, електрику та зв‘язок. А мешканцям – за розуміння та терпіння. Тільки разом, об‘єднавши зусилля, підтримуючи та допомагаючи один одному ми встоїмо у цю складну зиму і Переможемо! Віримо в Збройні Сили України, які щодня тримають позиції і захищають нашу землю!
Незламність – це про міць і стійкість.
Слава Україні!