Відбудуться онлайн семінари з питань рослинництва «Інноваційні рішення в селекції та технологіях вирощування сільськогосподарських культур»

З 22 по 25 лютого 2022 року відбудуться онлайн семінари з питань рослинництва «Інноваційні рішення в селекції та технологіях вирощування сільськогосподарських культур» у форматі ZOOM-конференції.
Онлайн семінар організовано для керівників та спеціалістів агроформувань Харківської області з метою розкриття актуальних питань у галузі рослинництва та ознайомитися з інноваціями та досягненнями науковців Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва НААН України, Інституту овочівництва і баштанництва НААН України та Національного наукового центру «Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського» НААН України.

Захід відбудеться відповідно до Порядку денного.
Посилання для підключення в Zoom:
https://us05web.zoom.us/j/5914245973?pwd=ODg1eXFwRXV2U1VHb0xYWm9SYkg4QT09 

Идентификатор конференции: 591 424 5973
Код доступу: L0XYw6

Участь у заході безкоштовна.
За додатковою інформацією щодо участі у онлайн семінарі звертатися до відділу землеробства, насінництва, інженерно-технічної роботи та охорони праці управління виробництва сільськогосподарської продукції Департаменту агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації за телефоном: (057) 705 48 61.

Відділ економіки, агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства та
екології Красноградської районної державної адміністрації