Робоча зустріч з головами територіальних громад та начальником Красноградського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області

Робоча зустріч з головами територіальних громад та начальником Красноградського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області під керівництвом голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка.

Розпочинаючи нараду голова райдержадміністрації зауважив: ” Держава живе у стані підвищеної готовності. Враховуючи ситуацію з нарощуванням військ РФ на кордонах України, ми всі розуміємо наскільки важливим є зараз питання захисту населення та територій”.

З метою перевірки, готовності стану захисних споруд, 26 січня, відбудуться виїзди комісії у громади.

Очільник району звернувся до присутніх, аби вони з усією відповідальністю та розумінням важливості поставилися до перевірок стану готовності захисних споруд, які будуть здійснені комісіями у складі яких представники ДСНС, органів влади та місцевого самоврядування.

Голова райдержадміністрації доручив головам територіальних громад посилити роз’яснювальну роботу серед населення щодо алгоритму дій у разі активної збройної агресії та щодо формування резервістами загонів територіальної оборони.

Возможно, это изображение (2 человека и люди сидят) Возможно, это изображение (1 человек) Возможно, это изображение (4 человека, люди сидят и в помещении)