Очільник району Віктор Войтенко зустрівся з головою обласної організації Товариства Червоного Хреста України Костянтином Башкіровим та представниками руху

Основні питання – взаємодія організації з органами влади, сьогодення та перспективи Червоного Хреста, проєктна діяльність і додаткові можливості співпраці.

Костянтин Башкіров зазначив, що на Красноградщині на високому рівні здійснюється підтримка діяльності Товариства керівництвом району.

Обговорили ініціативу щодо проведення навчань для працівників закладів освіти району, спрямованих на засвоєння ними прийомів надання першої долікарської допомоги. У підсумку учасники мають отримати відповідні сертифікати.

Визначили, що для реалізації цього завдання першочергово буде складено маршрутна карта, інструктажі проводитимуть місцеві волонтери.

Поспілкувались і про грантові програми, які пропонуються до реалізації Міжнародним червонохресним рухом.

Голова райдержадміністрації наголосив, що завжди готовий до діалогу та буде і надалі всіляко підтримувати заплановані заходи та ініціативи організації.

До відома: Красноградська районна організація Товариства Червоного Хреста України днями отримає автомобіль Ford для оптимізації волонтерської роботи та розширення спектру надання послуг.