Під керівництвом голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка відбулась робоча нарада

Сьогодні, 12 жовтня, під керівництвом голови Красноградської райдержадміністрації Віктора Войтенка відбулась робоча нарада з питань забезпечення публічного порядку та безпеки, а також забезпечення сталого функціонування об’єктів житлово-комунального господарства напередодні та під час відзначення Дня захисників та захисниць України та Дня українського козацтва.

Засідання наради відбулось за участю голови районної ради, заступників голови райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, представників правоохоронних, контролюючих органів та житлово-комунального господарства.

Очільник району акцентував на питанні організації відзначення прийдешніх свят та зауважив, що усі заходи відбудуться на свіжому повітрі з дотриманням карантинних вимог.

«Здоров’я та життя людей –головна цінність. Тому ми повинні скоординувати дії та докласти максимум зусиль для того, щоб запобігти поширенню COVID-19. Оскільки зростає відсоток коронавірусного захворювання, необхідно уникати масового скупчення людей. Наше головне завдання – забезпечити безпечне проведення прийдешніх свят», – наголосив Віктор Войтенко.

Також обговорили питання вакцинації, початку опалювального сезону та питання безбар’єрності в суспільстві.

За результатами наради надано відповідні доручення щодо реалізації вищевказаних питань.