Робочий тиждень у райдержадміністрації розпочався з щотижневої апаратної наради

Засідання пройшло під головуванням Віктора Войтенка, у якій взяли участь голова районної ради Володимир Птишник, заступники голови райдержадміністрації, голови територіальних громад, керівники структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

Керівник району розпочав нараду з привітання директора Красноградського комбінату комунальних підприємств Сергія Ткаченка з нагоди дня народження.

Серед питань, які розглядалися в ході наради, нагальним було питання щодо проведення ЗНО у Красногрдському районі. Перша заступниця голови райдержадміністрації Наталія Осадча проінформувала присутніх про організацію та порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання у громаді.

«Головне у цій важливій справі – це співпраця та розуміння. Тому що від кожного хто залучений до цієї роботи – залежить спільний результат, якісного, належного проведення ЗНО. Впевнена, що район впорається з цим завданням на відмінно», – зазначає заступниця голови.

Військовий комісар Красноградського ОМТЦК та СП підполковник Віталій Гладкий доповів щодо проведення позапланових навчань з територіальної оборони. Завдання покладене на Красноградський район стосовно призову та поставці виконане повною мірою.

Заступник голови Олександр Машко доповів про актуальне питання створення екологічного паспорта району та звернувся до голів територіальних громад з проханням визначення відповідальних осіб з питань екології у себе на місцях. У результаті це допоможе у боротьбі з несанкціонованими сміттєзвалищами та об’єктами отруєння навколишнього середовища.

Директорка центральної районної лікарні Ганна Васенко доповіла, що наразі на стаціонарному лікуванні перебувають 55 пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19, за минулий тиждень зареєстровано 3 летальних випадки. Кількість захворілих та підозр за останні дні має тенденцію до зменшення.

У ході наради були розглянуті й інші питання життєдіяльності району. Головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень.