Віктор Войтенко голова Красноградської РДА провів ряд робочих нарад

Голова райдержадміністрації провів нараду щодо вирішення проблемних питань перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах.

 
У нараді взяли участь начальник відділу економіки та агропромислового розвитку райдержадміністрації Ігор Овчаренко та головний спеціаліст сектору з питань правової роботи, запобігання та виявлення корупції апарату районної державної адміністрації Яна Малишева.
 
Обговорювалось питання щодо необхідності розробки районної Програми про відшкодування коштів за перевезення пільгової категорії громадян. Голова райдержадміністрації зазначив, що головне завдання надавати якісні послуги з перевезення задля зручності та комфорту жителів громади.
 
Також голова Красноградської РДА Віктор Войтенко ознайомився з діяльністю Красноградського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області, поспілкувавшись з начальником відділення Володимиром Філіпських.
Розглядались питання фінансування матеріального забезпечення заяв-розрахунків застрахованим особам та окремих виплат потерпілим на виробництві, внутрішньопереміщеним особам та ін. Особливу увагу приділили стану справ щодо виплат в умовах розповсюдження коронавірусної хвороби.