Об’єкти господарського комплексу та соціальної сфери в районі готові до зими на 60%

Про це повідомила завідувачка сектору житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Яна ОПАЛЬКО під час проведення апаратної наради, яка сьогодні відбулася у райдержадміністрації під головуванням заступник голови РДА Олександра МАШКА.
Загалом підготовка до зими відбувається згідно затвердженого плану.

Про стан підготовки житлового фонду доповів директор житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства Олексій КРЯТОВ. Він зазначив, що підприємством задоволені всі заявки по ремонту дахів у місті.

Заступник директора підприємства теплових мереж Володимир ЦАРИК проінформував, що з 28 котелень підготовлено до початку роботи в осінньо-зимовий період 17.

Про ступінь виконання робіт у водопровідно-каналізаційному господарстві проінформував керівник Микола ДУБИНА. Він зазначив, що проведені роботи по ремонту або заміні каналізаційних мереж, на цьому тижні розпочнуть роботи по ремонту пожежних гідрантів.

Заступник директора Красноградського ККП Юрій ОСЄТРОВ доповів, що запаси солі у достатній кількості на підприємстві, пісок планується завести вже найближчим часом.

Крім того, під час апаратної наради керівники структурних підрозділів РДА та установ прозвітували про основні плани та завдання на поточний тиждень.