Нарада з керівниками громад під головуванням начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА

Під час наради з керівниками громад під головуванням начальника Красноградської районної військової адміністрації Віктора ВОЙТЕНКА заслухали стан організації здобуття освіти із застосуванням змішаного навчання у закладах освіти району.
У обговоренні питань порядку денного також взяли участь профільні заступники голів територіальних громад та керівники місцевих відділів освіти.
Зосереджено увагу на важливості організації безпечного освітнього середовища та створення безпечних умов у навчальних закладах, дотримання нормативних вимог та правил безпеки під час організації навчально-виховного процесу та співпрацю з районними відділами ДСНС та поліції із зазначеного питання. Також підведено підсумки завершення підготовки до сталої роботи в осінньо-зимовий період.
Крім того, у порядку денному обговорено стан впровадження Єдиного державного реєстру адрес, який був створений цьогоріч для систематизації адресної інформації по всій країні. Він стане головним достовірним джерелом цих даних та забезпечить вдосконалення е-послуг і сервісів у сфері нерухомості та будівництва. Наразі всі громади в районі пройшли навчання, як працювати з реєстром, отримали доступи до кабінетів Адресного реєстру та розпочинали верифікацію адрес.
За підсумками наради начальником РВА надані відповідні доручення.