Стартує набір на навчальний курс для підприємців

Громадська організація «Асоціація приватних роботодавців» оголошує новий набір учасників навчального курсу «Перебудова бізнесу під час війни».

Курс спрямований на підтримку підприємців різних галузей мікро-, малого та середнього бізнесу, які працюють в Харкові та Харківській області.

Мета проєкту: надання підтримки суб’єктам мікро- та малого підприємництва для забезпечення їх трансформації, відновлення діяльності й подальшого розвитку під час війни та мінімізації поточних безпекових ризиків ведення господарської діяльності у Харківській області.

В результаті навчання на курсі «Перебудова бізнесу під час війни» учасниці та учасники зможуть:

– розробити та оптимізувати власну бізнес-модель;

– провести якісний стратегічний аналіз;

– перевірити, наскільки ефективним є маркетинг в їхніх бізнес-проєктах і як можна його покращити;

– визначити свою вирішальну конкурентну перевагу та створити комерційні пропозиції, від яких неможливо відмовитись;

– дізнатись, як написати успішну заявку на грант, і як зробити команду проєкту потужною та ефективною;

– прокачати навички продажів, ефективної комунікації, ведення складних переговорів, а також критичного мислення та прийняття управлінських рішень.

Навчальний курс стартує 9 вересня 2024 року й триватиме 2 місяці.

Графік занять – понеділок, середа і п’ятниця (з 15:00 до 18:15). Формат занять – аудиторний. Участь у проєкті є безоплатною.

Для подачі заявки на навчання необхідно заповнити форму за посиланням.

Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі із врахуванням отриманої із анкети інформації.

У разі виникнення додаткових питань стосовно курсу, можна звертатися за номером телефону +38063 23 26 280 (viber) з 10:00 до 18:00 у робочі дні або на електронну адресу asprro@gmail.com.

Довідково. Даний проєкт реалізується за підтримки Швейцарії через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC) в межах Програми економічної стійкості України (ERP). Програма впроваджується ERP консорціумом, до якого входять Mercy Corps, Право на захист, Helvetas Swiss Intercooperation та JERU (Спільне реагування на надзвичайні ситуації в Україні організацій Welthungerhilfe та Concern Worldwide).