Під керівництвом начальника Красноградськоі РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулася нарада щодо організації злагодженої роботи з питань початку організації початку нового навчального року в закладах освіти району

Сьогодні під керівництвом начальника Красноградськоі РВА Віктора ВОЙТЕНКА відбулася нарада щодо організації злагодженої роботи з питань початку організації початку нового навчального року в закладах освіти Красноградського району.
Участь у нараді взяли керівники районних відділів ГУ ДСНС та національної поліції, керівники громад та начальники відділів освіти.
«Наша спільна відповідальність і в той же час, відповідальність кожного на своєму робочому місці в межах своєї компетенції – забезпечити офлайн навчання для школярів, де це можливо. Саме такі завдання ставить Президент України Володимир Зеленський, саме про це він наголосив під час наради з урядовцями щодо підготовки до нового навчального року» – наголошує керівник району.
Пріоритет очевидний. Там, де це можливо, діти мають піти в школу офлайн у цьому році – саме так окреслює завдання глава держави.
“І це пріоритет саме стратегічний, це збереження нормальності в Україні, збереження можливостей для дітей здобувати нормальну освіту. Всі урядовці мають абсолютно чіткі завдання. Максимальна кількість відкритих шкіл має бути, і необхідні для цього рішення уряду зрозумілі”- так зазначив у своєму виступі Президент України.
В роботі керуємося рішенням Ради оборони області, враховуючи вимоги чинного законодавства та нормативно-правові акти Міністерства освіти і науки України щодо особливостей організації здобуття освіти в закладах освіти в умовах воєнного стану.
Працюємо далі✊🇺🇦