Сьогодні відбулася робоча поїздка народного депутата України ПП “СЛУГА НАРОДУ” Юрія ЗДЕБСЬКОГО до м. Красноград.

В рамках візиту разом з начальником Красноградської РВА Віктором ВОЙТЕНКОМ Юрій Вікторович зустрівся та конструктивно поспілкувався з представниками депутатських корпусів районної і місцевих рад та представниками громад району, які своєю щоденною працею активно та впевнено наближають Перемогу України, допомагаючи нашим Захисникам та мешканцям громад, які потребують такої підтримки в нелегкі часи сьогодення. Серед них – керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів місцевих рад, старости округів та наші самовіддані волонтери.
Від імені народного депутата України, очільника Харківської обласної організації партії Павла Сушка
незламним мешканцям Красноградщини було вручено іменні Подяки «за вагомий внесок у підтримку і допомогу мешканцям Харківщини, проявлений патріотизм, відданість Україні та важливу роль у наближенні нашої Перемоги» та з нагоди важливого державного свята, яке ми усі разом будемо відзначати 24 серпня – Дня незалежності України.
Висловлюємо щирі слова подяки кожному, хто щоденно, не шкодуючи сил, з міцною вірою та глибокою любовʼю до рідної землі допомагає, вирішує, організовує та підтримує тих, хто нас захищає на передовій, тих, хто потребує такої допомоги в тилу, тих, хто поряд!
В єдності наша непереможна сила!🇺🇦
Ми всі разом – представники усіх гілок влади, депутати різних рівнів, керівники, колективи установ та організацій, усі мешканці великого потужного району, області, держави!
Все буде Україна!