Красноградщину з робочим візитом відвідала голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко

Разом з начальником Красноградської районної військової адміністрації Віктором Войтенком керівниця обласної ради відвідали елеватор сільськогосподарського підприємства, детально поспілкувалися з актуальних питань агросектору.
У м. Краснограді зустрілися з активом району. Обговорили поточну ситуацію в районі та нагальні питання, що виникають в процесі щоденного життєзабезпечення громад. Відразу в ході спілкування спланували зустріч з керівниками двох фахових коледжів міста з метою вирішення питання щодо облаштування у них безпечних умов для навчання, а саме, укриттів, що є нагальною потребою для закладів.
Напередодні професійного свята – Дня медичних працівників, яке відзначатиметься 27 липня, згідно Указу Президента України Володимира Зеленського №327/2023, за вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, Тетяна Петрівна вручила відзнаки Харківської обласної ради кращим представникам галузі охорони здоров’я району.
Грамоти та подяки ХОР отримали також волонтери з кожної громади району та представники органів місцевого самоврядування, які своєю щоденною працею наближають перемогу України та активно і самовіддано допомагають нашим Захисникам.
Разом з усіма присутніми на зустрічі керівники області та району привітали та висловили слова глибокої поваги директору комунального закладу охорони здоров’я «Красноградський медичний фаховий коледж» Харківської обласної ради Мужевській Олександрі Дмитрівні та Кіяшку Валентину Миколайовичу, який очолював Красноградський аграрно-технічний фаховий коледж майже 30 років. За багаторічну самовіддану працю керівники були нагороджені заохочувальними відзнаками обласної ради.
Дякуємо голові та депутатському корпусу Харківської обласної ради. за постійну системну підтримку району.
Разом до Перемоги!🇺🇦