Віктор Войтенко взяв участь у нараді із заступником Міністра у справах ветеранів України Русланом Приходько

У Харківській ОВА відбулася нарада за участі заступника Міністра у справах ветеранів України Руслана Приходька та заступника начальника ХОВА Віти Ковальської. Начальник Красноградської РВА Віктор ВОЙТЕНКО разом з очільниками районних військових адміністрацій області взяв участь в нараді.
До заходу долучилися також керівники громад та представники ветеранських об’єднань Харківської області.
Відбувся конструктивний діалог щодо посилення дієвості роботи із забезпечення потреб учасників бойових дій, членів їх сімей, ветеранів війни.
Було обговорено стан Комплексної програми підтримки захисників і захисниць та їх сімей на Харківщині, а також ряд нагальних питань, що турбують ветеранів та шляхи їх вирішення у тісній співпраці з органами влади різних рівнів.
Керівник Красноградського району виступив з пропозицією щодо проведення спільної роботи зі створення реабілітаційних центрів для військових та ветеранів у громадах де є вільні приміщення, які можна задіяти, про проведення профільної підготовка наявних фахових кадрів та навчання молодих спеціалістів – це є нагальна потреба і одне з важливих наших завдань, спрямувати зусилля, щоб надати максимально необхідну допомогу нашим захисникам та зробити усе, щоб вона відповідала індивідуальним потребам і була їм доступна. Усі разом ми працюємо над найважливішими напрямками на рівні держави, області, району та громади. Ми готові до співпраці!
Працюємо далі.